Cartofi Harz

de cismaru_nicoleta in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 8359 vizualizari

 

E o reteta nemteasca

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 500 gr leberwurst proaspat(puteti face si cu pateu de ciuperci)
  • o legatura shnitlauch(merge si ceapa verde)
  • boia iute
  • 4 oua
  • cateva felii de rosii
  • 150 gr smantana
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Harz:

Se spala si se pun la fiert cartofii

Cand acestia sunt fierti se decojesc si se taie cubulete marunte,se adauga leberwurt-ul si smanatana ,condimentele,snitlauch-ul si se face un pireu mai vartos.(daca e prea tare compozitia se mai adauga smantana)

Se pune intr-o tava inalta tapetata cu hartie de copt.

Se fac in compozitie cateva adancituri cu lingura, in care se sparg ouale,se aseaza feliutele de rosii si se da la cuptor pana se rumeneste bine(aproape 20 minute la 200 grade).

Se lasa un pic sa se raceasca dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Harz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu cartofi noi la cuptor